Валери Божинов официално парафира договор с медийния гигант Sky Italia, научи Sportal.bg. На

...
Валери Божинов официално парафира договор с медийния гигант Sky Italia, научи Sportal.bg. На
Коментари Харесай

Валери Божинов подписа договор с медиен гигант

Валери Божинов публично парафира контракт с медийния гигант Sky Italia, научи  Sportal.bg . На няколко пъти досега Божинов бе посетител в Sky, само че от през днешния ден той публично парафира контракт до 31-ви юли. Контактът планува сред 15 и 20 платени участия на някогашния нападател в малкия екран, като първото от тях стартира още през днешния ден с Калчомеркато дружно с Джанлука Ди Марцио. Голяма част от предаването ще бъде отдадена на легендата Джанлука Виали, който напусна този свят по-рано през днешния ден. 

Досега Божинов бе посетител с Джанлука Ди Марцио в Калчомеркато на няколко пъти през сегашния сезон, като на шести декември проучва срещите от италианската Серия Б. По традиция гостите в предаването вършат изявленията, а Божинов може да се похвали със свои дружно със международните първенци Фабио Канавро, Фабио Гросо, Пипо Индзаги и Алерто Джилардино при последното му присъединяване.

Договорът на Божинов с медийния колос планува разбор на мачове от Купата на Италия, срещите от Серия Б, от Лига Европа и Лига на конференциите, както и някои мачове от Серия „ А “, за които Sky Italia държи правата за лъчение. Калчомеркато е едно от най-гледаните спортни излъчвания в Италия, а в него взе участие считаният за най-хубав състезателен публицист в света Джанлука Ди Марцио.

„ Да, от през днешния ден парафирах със Sky до 31-ви юли. За мен това е доста огромно самопризнание. Ясно е, че имам още доста да изучавам, само че пред себе си виждам нови хоризонти. Сега виждам на футбола от друга позиция. Амбициран съм и желая да се развъртвам. За мен това е огромна опция и благодаря на Sky. Много италиански митове минаха по този път, в това число и Джанлука Виали, мир на праха му. В момента изучавам, защото до момента съм бил единствено професионален футболист. Искам да опитам нови неща и да науча още доста “.

Първите мачове, които Валери Божинов ще проучва, са срещите от шампионата за Купата на Италия. На 12-и януари Фиорентина се изправя против Сампдория, а Рома приема Дженоа, като се чака Божинов да интервюира именития ментор на „ вълците “ Жозе Моуриньо, с който са в чест контакт. 

Много футболни митове към този момент имат такива контракти с медийния колос Sky Italia, измежду които Алесандро Костакурта, Естебан Камбиасо и Фабио Капело, които проучват мачовете от Шампионска лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР